Selecteer een pagina

Wirawellness in Amsterdam

Ontspannen massage

Bent u toe aan ontspanning en tijd voor uzelf en zoekt u wellness Amsterdam? Kies voor een weldadige massage bij massagesalon WiraWellness in de Maasstraat 123 in Amsterdam. Onze professionele masseuses helpen uw lichaam te ontspannen, herstellen en versterken. Wij verzorgen diverse soorten massages van traditionele Thaise Massages tot rustgevende kruidenmassages.

Massage is goed voor iedereen

Massage is misschien wel de oudste vorm van welzijnsbehandeling. Het is in het algemeen bedoeld om stress of pijn te verminderen en daardoor het lichaam te ontspannen en beter te laten functioneren. Massage is goed voor bloedsomloop, stofwisseling, weefsel, spieren en zenuwen. Met haar behandeling brengt de masseuse de balans terug tussen lichaam en geest. Ze geeft je bovendien de fysieke aandacht die we in het dagelijks leven vaak missen. Onze salon biedt een keur aan massages.

 

Welke past vandaag bij jou?

Veel aan je hoofd? Kies een hoofdmassage

Je bent druk, alles moet snel, je hebt veel aan je hoofd. Verzorg dat hoofd dan ook goed en ga naar de salon voor een hoofdmassage. Die vermindert vermoeidheid en hoofdpijn die is ontstaan door stress. Het is bovendien een heerlijk relaxmoment voor jezelf. De masseuse behandelt je hoofd en je nek en natuurlijk je gezicht. Je gezicht doorstaat warmte, kou en wind. Ook make-up, stress en spanning laten hun sporen na. Na een hoofdmassage voel je je als herboren

Een voetmassage. Je voeten lopen ermee weg

Zonder goede voeten kom je niet ver. Ze zijn altijd met je op stap en dragen je hele gewicht. Daarom hebben ze goede verzorging nodig. Een voetmassage doet wonderen. In China, India en Thailand weten ze dat al eeuwen. Door je voeten op de juiste manier te behandelen, verminder je stress en activeer je het zelfhelende vermogen van je hele lichaam. De duizenden zenuwuiteinden in je voeten staan in verbinding met zenuwen in je hele lichaam. Onze masseuses weten daar alles van.

Thaise massage, weldadig en rustgevend

De traditionele Thaise massagekunst is eeuwenoud en wordt als heel heilzaam beschouwd. Het is een diepe massage van het hele lichaam. De masseuse begint bij de benen en werkt langzaam omhoog. Ze zoekt daarbij het netwerk van de energiebanen op die de levensenergie door je lichaam transporteren en heft eventuele blokkades daarin op. Spierpijn, vermoeidheid en stress verdwijnen onder haar rustgevende handen. Een weldadige ervaring en je knapt er heerlijk van op.

Thaise kruidenmassage, geurig en ontspannend

Een speciale vorm van de Thaise massage is de Thaise kruidenmassage. De masseuse behandelt je lichaam met warme buideltjes, gevuld met een combinatie van verse en gedroogde geurige Thaise kruiden. Door de poriën in je huid doen de kruiden hun weldadige werk en verlichten de last van stijve, pijnlijke spieren, hoofdpijn en stress. Deze behandeling heeft een reinigend, ontspannend en activerend effect.

Zweedse massage ontspant je hele lichaam

De Zweedse massage is gericht op het ontspannen van het hele lichaam. De masseuse strijkt met lange halen, klopt, knijpt en hakt, alles zachtjes hoor. Het resultaat is een betere bloedcirculatie en verwijdering van gifstoffen uit je spieren.

Sportmassage maakt je lichaam soepel

Sportmassage is te vergelijken met Zweedse massage, maar het verschil is dat de masseuse je bij sportmassage steviger aanpakt voor een nog betere bloedcirculatie. Knopen in spieren worden weggewerkt. Sportmassage is weldadig na inspanning maar heeft ook een preventief effect: het maakt je lichaam soepel en klaar om te presteren en sneller te herstellen.

Hot stone massage voor de balans tussen lichaam en geest

De hot stone massage is eeuwenoud en weldadig. De masseuse plaatst gladde, warme basaltstenen op de punten van het lichaam die de energiestromen in je lijf reguleren. Daardoor herstelt zich de balans tussen lichaam en geest. De hot stone massage verzacht gevoelige spieren, herstelt beschadigd weefsel en voert gifstoffen af. Je ervaart vermindering van spanning en je slaapt beter.

Aromamassage rekent af met moeheid en stress

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, migraine of algemene stressklachten. Maar ook als je gewoon eens fijn wilt ontspannen, is aromamassage een aanrader. Het lichaam wordt met lichte aanrakingen op zachte wijze gemasseerd met oliën die een heilzame werking hebben. De aroma’s zorgen voor een kalmerend en ontspannend gevoel. Ze voeden de huid en brengen niet alleen het lichaam maar ook de geest tot rust.

 

Prijslijst Amsterdam

 • Thaise massage
  Thaise massage met olie
  85
  60 minuten
  Thaise massage met olie
  120
  90 minuten
  Thaise massage met olie
  160
  120 minuten
 • Ontspanningsmassage
  Ontspanningsmassage
  85
  60 minuten
  Ontspanningsmassage
  120
  90 minuten
  Ontspanningsmassage
  160
  120 minuten
 • Kruidenstempelmassage
  Kruidenmassage
  85
  60 minuten
  Kruidenmassage
  120
  90 minuten
  Kruidenmassage
  160
  120 minuten
 • Gezichtsmassage
  Gezichtsmassage
  55
  30 minuten
  Gezichtsmassage
  85
  60 minuten
 • Schouder- en nekmassage
  Schouder- en nekmassage
  55
  30 minuten
  Schouder- en nekmassage
  85
  60 minuten
  Schouder- en nekmassage
  120
  90 minuten
  Schouder- en nekmassage
  160
  120 minuten
 • Voetmassage
  Voetmassage
  55
  30 minuten
  Voetmassage
  85
  60 minuten

Contact & openingstijden

Wira Wellness

Maasstraat 123
1078 HH, Amsterdam

+31 (0) 20 7820919
info@wirawellness.nl

Openingstijden

Wij zijn elke dag open van 10 tot 22 uur