Wirawellness in Amsterdam

Relaxing massage

Are you ready for relaxation and time for yourself and are you looking for wellness in Amsterdam? Kies voor een weldadige massage bij massagesalon WiraWellness in de Maasstraat 123 in Amsterdam. Our professional masseuses help your body relax, recover and empower. We provide various types of massages from traditional Thai Massages to soothing herbal massages.

Massage is good for everyone

Massage is perhaps the oldest form of wellness treatment. It is generally intended to reduce stress or pain and thereby relax the body and help it function better. Massage is good for blood circulation, metabolism, tissue, muscles and nerves. With her treatment, the masseuse restores the balance between body and mind. She also gives you the physical attention that we often miss in everyday life. Onze salon biedt een keur aan massages.

 

Which one suits you today?

A lot on your mind? Choose a head massage

You are busy, everything must be done quickly, you have a lot on your mind. Don’t lose your head! Take good care of it and go to the parlour for a head massage. It reduces fatigue and headaches caused by stress. It is also a wonderful moment of relaxation for yourself. The masseuse treats your head, neck and face. Your face endures heat, cold and wind. Make-up, stress and tension also leave their mark. After a head massage you feel reborn.

A footmassage. Je voeten lopen ermee weg

Zonder goede voeten kom je niet ver. Ze zijn altijd met je op stap en dragen je hele gewicht. Daarom hebben ze goede verzorging nodig. Een voetmassage doet wonderen. In China, India en Thailand weten ze dat al eeuwen. Door je voeten op de juiste manier te behandelen, verminder je stress en activeer je het zelfhelende vermogen van je hele lichaam. De duizenden zenuwuiteinden in je voeten staan in verbinding met zenuwen in je hele lichaam. Onze masseuses weten daar alles van.

Thaise massage, weldadig en rustgevend

De traditionele Thaise massagekunst is eeuwenoud en wordt als heel heilzaam beschouwd. Het is een diepe massage van het hele lichaam. De masseuse begint bij de benen en werkt langzaam omhoog. Ze zoekt daarbij het netwerk van de energiebanen op die de levensenergie door je lichaam transporteren en heft eventuele blokkades daarin op. Spierpijn, vermoeidheid en stress verdwijnen onder haar rustgevende handen. Een weldadige ervaring en je knapt er heerlijk van op.

Thaise kruidenmassage, geurig en ontspannend

Een speciale vorm van de Thaise massage is de Thaise kruidenmassage. De masseuse behandelt je lichaam met warme buideltjes, gevuld met een combinatie van verse en gedroogde geurige Thaise kruiden. Door de poriën in je huid doen de kruiden hun weldadige werk en verlichten de last van stijve, pijnlijke spieren, hoofdpijn en stress. Deze behandeling heeft een reinigend, ontspannend en activerend effect.

Zweedse massage ontspant je hele lichaam

De Zweedse massage is gericht op het ontspannen van het hele lichaam. De masseuse strijkt met lange halen, klopt, knijpt en hakt, alles zachtjes hoor. Het resultaat is een betere bloedcirculatie en verwijdering van gifstoffen uit je spieren.

Sportmassage maakt je lichaam soepel

Sportmassage is te vergelijken met Zweedse massage, maar het verschil is dat de masseuse je bij sportmassage steviger aanpakt voor een nog betere bloedcirculatie. Knopen in spieren worden weggewerkt. Sportmassage is weldadig na inspanning maar heeft ook een preventief effect: het maakt je lichaam soepel en klaar om te presteren en sneller te herstellen.

Hot stone massage voor de balans tussen lichaam en geest

De hot stone massage is eeuwenoud en weldadig. De masseuse plaatst gladde, warme basaltstenen op de punten van het lichaam die de energiestromen in je lijf reguleren. Daardoor herstelt zich de balans tussen lichaam en geest. De hot stone massage verzacht gevoelige spieren, herstelt beschadigd weefsel en voert gifstoffen af. Je ervaart vermindering van spanning en je slaapt beter.

Aromamassage rekent af met moeheid en stress

Aromamassage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, migraine of algemene stressklachten. Maar ook als je gewoon eens fijn wilt ontspannen, is aromamassage een aanrader. Het lichaam wordt met lichte aanrakingen op zachte wijze gemasseerd met oliën die een heilzame werking hebben. De aroma’s zorgen voor een kalmerend en ontspannend gevoel. Ze voeden de huid en brengen niet alleen het lichaam maar ook de geest tot rust.

 

Pricing Amsterdam

 • Thaise massage
  Thaise massage met olie
  85
  60 minuten
  Thaise massage met olie
  120
  90 minuten
  Thaise massage met olie
  160
  120 minuten
 • Ontspanningsmassage
  Ontspanningsmassage
  85
  60 minuten
  Ontspanningsmassage
  120
  90 minuten
  Ontspanningsmassage
  160
  120 minuten
 • Kruidenstempelmassage
  Kruidenmassage
  85
  60 minuten
  Kruidenmassage
  120
  90 minuten
  Kruidenmassage
  160
  120 minuten
 • Gezichtsmassage
  Gezichtsmassage
  55
  30 minuten
  Gezichtsmassage
  85
  60 minuten
 • Schouder- en nekmassage
  Schouder- en nekmassage
  55
  30 minuten
  Schouder- en nekmassage
  85
  60 minuten
  Schouder- en nekmassage
  120
  90 minuten
  Schouder- en nekmassage
  160
  120 minuten
 • Voetmassage
  Voetmassage
  55
  30 minuten
  Voetmassage
  85
  60 minuten

Contact & opening hours

Wira Wellness

Maasstraat 123
1078 HH, Amsterdam

+31 (0) 20 7820919
info@wirawellness.nl

Opening hours

Everyday from 10 22 hr