Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Deep tissue massage

Er is geen betere manier om de diepste lagen van uw spieren en bindweefsel te bereiken dan met een deep tissue massage bij Wira Wellness in Hillegom, in de buurt van Amsterdam. Vanaf het moment dat u plaatsneemt, wordt u omhuld door een sfeer van volledige rust en ontspanning. U voelt direct dat elk detail zorgvuldig is afgestemd op uw ultieme comfort en welzijn. De harmonieuze balans tussen sfeer, techniek en professionaliteit verzekert u van een ervaring die niet alleen het lichaam verjongt, maar ook de geest revitaliseert.

Ontspannen massage
massage

Een deep tissue massage biedt u ontspanning

Een deep tissue massage is niet zomaar een massage; het is een reis naar het diepste van uw welzijn. Stelt u zich voor: geschoolde handen die met precisie en zorg elk gespannen spier en elke knoop in uw lichaam verlichten. Uw spieren, van de oppervlakte tot de diepste lagen, worden aangepakt en verzacht. Een Deep tissue massage is een vorm van onze wellness dat u helpt bij het verminderen van chronische pijn, het verbeteren van uw flexibiliteit, en het verlichten van spierspanningen die zich over de jaren hebben opgebouwd. U ervaart een ongekende soepelheid en vrijheid in uw lichaam, een gevoel dat u lang bij zal blijven.

Wilt u een deep tissue massage? Boek dan nu uw afspraak

Uw reis naar welzijn begint hier

Geef uzelf het cadeau van verjonging en stap in een wereld waar stress en spanning plaatsmaken voor rust en ontspanning van het lichaam. Bij Wira Wellness bent u geen nummer; hier bent u een gewaardeerde gast wiens comfort en welzijn onze hoogste prioriteit heeft. Met slechts één afspraak zet u de stap naar een leven met minder pijn en meer vrijheid. U verdient een leven waarin welzijn en geluk centraal staan. Wacht niet langer – uw reis naar een dieper, rijker niveau van comfort en ontspanning is slechts één deep tissue massage verwijderd.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten