Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Ontspannen lichaam Haarlem

Zorg voor een ontspannen lichaam bij Wira Wellness in Hillegom, goed bereikbaar vanuit Haarlem, en Amsterdam. In onze salon helpen wij u graag met het verhelpen van stress en spanningen in uw lichaam. Dit doen wij door het geven van verschillende soorten massages.

Ontspannen massage

Voordelen van het creëren van een ontspannen lichaam

Het kiezen voor een massage is een goede vorm van wellness om een soepel en ontspannen lichaam te creëren. Een ontspanningsmassage heeft als doel het lichaam en de geest tot rust te brengen. In het dagelijkse leven zijn mensen vaak zo druk bezig dat dit negatieve effecten heeft op het lichaam. Denk aan het ontstaan van stress met lichamelijke gevolgen zoals rijgpijn, hoofdpijn, nek- en schouderklachten en meer. Misschien herkent u dit wel. Een ontspanningsmassage kan het lichaam herstellen door de pijn te verzachten of te doen verdwijnen. Ook versterkt het lichaam doordat de natuurlijke weerstand wordt verhoogd en het immuunsysteem wordt verbeterd.

Soorten massages voor een ontspannen lichaam

Wij bieden verschillende massages aan zodat het lichaam kan ontspannen. Denk hierbij een Thaise ontspanningsmassage. Deze massage is gericht op het ontspannen van gewrichten en spieren. Dit gebeurt door het zacht masseren van het lichaam met warme olie. Ook bieden we een Thaise massage met olie aan. Deze massage is vaak iets ruwer waarbij de spieren worden losgemaakt en het lichaam weer in balans komt. Het is ook mogelijk om een mildere variant massage te krijgen. Naast deze massages, kunt u ook kiezen voor andere oliemassages voor het ontspannen van het lichaam. Denk hierbij aan:

Wilt u een ontspannen lichaam? Boek dan nu uw afspraak

Boek uw massage

Bent u toe aan een ontspannen lichaam? Laat onze professionele masseuses uw zorgen wegnemen door het geven van de beste massages. Wilt u heerlijk onder handen genomen worden in onze salon? Boek nu uw afspraak en geniet van de lekkerste soorten massages zodat uw lichaam de rust krijgt die het verdient.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten