Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Massage in Amsterdam

Een massage in Hillegom, nabij Amsterdam is meer dan alleen een manier om te ontspannen – het is een sleutel tot een verbeterde levenskwaliteit, een pad naar een leven vrij van stress en fysieke ongemakken. Voel de dagelijkse zorgen en spanningen wegvloeien terwijl u zich overgeeft aan de helende aanraking van deskundige handen. Elke strijking, elke druk, is een stap dichter bij een vernieuwd, verjongd zelf.

massage
Ontspannen massage

Ontdek diverse helende aanrakingen door middel van een massage

Duik in de wereld van massages en ontdek hoe elk type een unieke aanpak biedt om uw welzijn te versterken. Massages zijn niet alleen een luxe, maar een nodige stap naar balans, waarbij lichaam en geest in harmonie komen, en een diep gevoel van welzijn oprijst. Bij ons geniet u van verschillende soorten oliemassages. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Uw oase van rust, balans en hernieuwde energie ligt binnen handbereik

Wilt u een massage? Boek dan nu uw afspraak

Stap in uw oase van rust

Bij Wira Wellness begrijpen we dat elke gast uniek is, en we bieden op maat gemaakte massage-ervaringen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Verwen uzelf met de zorg en aandacht die u verdient. Maak vandaag nog een afspraak in onze massagesalon en zet de eerste stap op uw reis naar een dieper, rijker niveau van welzijn en ontspanning. Boek nu uw reservering.

Ontspannen massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten