Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Versterken van uw lichaam in omgeving Haarlem

Wilt u uw lichaam versterken in omgeving Haarlem en Amsterdam? Wist u dat een massage naast ontspanning ook zorgt voor versterking van uw lichaam? Bij massagesalon Wira Wellness in Hillegom helpen wij u graag bij het versterken van uw lichaam door middel van onze verschillende massages. Woont u in Lisse of Nieuw-Vennep? Met een kwartier rijden bent u al bij onze salon.

Ontspannen massage

Versterken van uw lichaam door een massage

Wellness is enorm goed voor uw lichaam en is zeker wel eens nodig om even te ontsnappen uit het dagelijks drukke leven. Daarnaast zorgt een massage voor positieve effecten op uw lichaam:

  • Betere bloedcirculatie: door een massage wordt de bloedcirculatie geactiveerd en verbetert de stofwisseling. Hierbij worden slechte stoffen sneller afgevoerd en goede voedingsstoffen aangevoerd.
  • Aanmaak ‘knuffelhormoon’: het hormoon oxytine komt vrij bij een massage. Dit hormoon komt normaal ook vrij bij het aanraken of knuffelen van elkaar, daarom de naam. Een massage wordt vaak als prettig ervaren waardoor stress wegvalt en de gezondheid wordt bevorderd.
  • Beter slapen: een goede massage heeft als resultaat dat u na afloop lekker kan slapen. Een goede nachtrust is goed voor het immuunsysteem.
  • Meer witte bloedcellen: tijdens een massage worden meer witte bloedcellen aangemaakt. Deze helpen uw lichaam te bestrijden tegen ziektes en hierdoor versterkt uw immuunsysteem.

Soorten massages voor het versterken van uw lichaam

Wij bieden verschillende soorten massages aan om uw lichaam te versterken, maar ook om uw lichaam te herstellen. Denk hierbij aan verschillende rustgevende massages. Wilt u liever een massage krijgen voor een bepaald onderdeel van uw lichaam? Onze schouder- en nekmassage zorgt ervoor dat alle spanningen in de schouders en nek verdwijnen.

Wilt u een versterkt lichaam? Boek dan nu uw afspraak

Versterk nu uw lichaam met onze massage

Kortom, het regelmatig nemen van een massage zorgt op langere termijn voor meer ontspanning, een beter immuunsysteem en dus een betere gezondheid. Versterk uw lichaam en bezoek onze salon. Boek uw massage.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten