Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Schouder- en nekmassage in regio Haarlem

Wilt u genieten van een professionele en ontspannende schouder- en nekmassage in Noord-Holland, bijvoorbeeld in de omgeving Haarlem, Amsterdam en Amstelveem? In Hillegom bevindt zich Wira Wellness, een salon voor een ontspannende, herstellende en versterkende nekmassage en andere soorten massages. Denk hierbij aan massages voor het hele lichaam of massages voor bepaalde onderdelen van het lichaam zoals de nek, de schouders of de voeten.

Ontspannen massage

Waarom kiezen voor een ontspannende en professionele schouder- en nekmassage?

Een schouder- en nekmassage is ideaal wanneer u last heeft van een vastzittende nek, pijnlijke schouders, hoofdpijn of stressklachten. Heeft u een kantoorbaan? Dan komt het misschien voor dat u na een lange dag last heeft van uw schouders en nek. Bij deze massage maken we uw spieren soepeler door rustige, diepe massagebewegingen. Hiermee worden eventuele spierknopen verholpen. Soms kan deze nekmassage als pijnlijk worden ervaren. Dit is heel normaal, omdat we proberen de spieren los te maken. Wanneer u vaker een schouder- en nekmassage laat doen, worden deze massages meer ontspannend. Een schouder- en nekmassage in combinatie met een gezichtsmassage is ook mogelijk bij ons. Bij deze massage worden uw schouders en kruin meegenomen.

Andere ontspannende massages

Bent u naast de schouder- en nekmassage benieuwd naar onze andere heerlijke massages voor een ontspannen lichaam? Kies bijvoorbeeld voor onze oliemassage. Dit is een heerlijke, ontspannen behandeling die ideaal is bij vermoeidheid of stress. Na deze massage voelt u zich weer helemaal goed.

Wilt u een schouder- en nekmassage? Boek dan nu uw afspraak

Maak uw afspraak voor een schouder- en nekmassage

Plan nu uw wellness dagje in door te kiezen voor een schouder- en nekmassage bij ons. Bij ons geniet u altijd van een professionele en ontspannende nekmassage. Laat de regie over uw lichaam los en geniet van een heerlijke massage gegeven door een van onze professionele masseuses. Boek nu uw afspraak.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten