Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Laten herstellen van uw lichaam in regio Haarlem

Het herstellen van uw lichaam in omgeving Haarlem, Nieuw-Vennep en Amsterdam is mogelijk door middel van verschillende soorten massages. In Hillegom zit massagesalon Wira Wellness waar de professionele masseuses u een heerlijke massage geven. Onze massages zijn zeker de moeite waard en hiervan gaat u geen spijt krijgen.

Ontspannen massage

Herstellen van het lichaam door middel van massages

Hoewel veel mensen een massage nemen voor het ontspannen van hun lichaam, kan een massage ook dienen voor het herstellen van het lichaam. Heeft u een druk leven? Dan denkt u misschien minder vaak aan uw lichaam. Dit kan leiden tot negatieve gevolgen voor uw lichaam, zoals het krijgen van een vastzittende rug of nek. Dankzij een oliemassage worden de spieren weer losser en wordt de pijn verminderd of kan deze zelfs verdwijnen. Ook na het sporten is een massage erg goed voor een sneller herstel van het lichaam. Een massage biedt namelijk nuttige ondersteuning. Plan dus vaker een dagje wellness in en kies voor een heerlijke massage.

Soorten massages voor herstel van het lichaam

Wij bieden verschillende rustgevende massages aan die zorgen voor het herstellen van uw lichaam. Denk aan onze Thaise massage met olie. Bij deze massage kunt u zelf kiezen voor een stevige of een wat zachtere massage van het lichaam. Spieren worden losgemaakt en blokkades opgeheven. U kunt ook kiezen voor een heerlijke voetmassage. De voeten krijgen in het algemeen te weinig aandacht, terwijl ze veel te voorduren hebben.

Wilt u verlichting dankzij een herstelmassage?

Boek hier uw herstellende massage

Wilt u lekker in uw vel zitten? Boek bij ons een van onze heerlijke massages voor het herstellen van uw lichaam. Dankzij onze professionele masseuses bent u bij ons in goede handen en worden uw zorgen weggenomen.

Ontspannen massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten