Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Voetmassage in Amsterdam

Een voetmassage bij onze salon in Hillegom, nabij Amsterdam, is niet alleen een traktatie voor uw voeten, maar een bron van algeheel welzijn dat van uw tenen tot uw kruin stroomt. In een wereld die altijd in beweging is, biedt het een moment van stilstand, een pauze, waarin de focus volledig op u ligt. Dit is waar de reis naar een hernieuwd, verfrist en energiek zelf begint.

voetmassage
massage

De wonderen van een voetmassage

De magie van een voetmassage in onze massagesalon ligt in zijn vermogen om rust en verlichting te bieden, niet alleen aan uw voeten, maar aan uw hele lichaam. Deze heerlijke massage gaat verder dan oppervlaktecomfort; het is een diepe duik in een oase van kalmte, waar elk drukpunt op uw voeten een echo is van gezondheid en vitaliteit door uw lichaam. Een voetmassage stimuleert de bloedcirculatie, verzacht vermoeide voeten en brengt een gevoel van hernieuwde energie en levendigheid die zich uitstrekt ver boven de zolen van uw voeten.

Wilt u een voetmassage? Boek dan nu uw afspraak

Geniet van pure verwennerij

Bij Wira Wellness transformeert elke voetmassage in een gepersonaliseerde reis naar pure ontspanning en verkwikking. Uw welzijn is onze missie, en uw comfort onze kunst. We nodigen u uit om de harmonie en balans te ervaren die voortkomt uit onze meesterlijke aanraking. Elk detail, van de sfeer tot de techniek, is zorgvuldig ontworpen om uw lichaam te ontspannen. Wacht niet langer en boek uw afspraak.

logo

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten