Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Gezichtsmassage in regio Haarlem

Wilt u een gezichtsmassage in omgeving Haarlem of Amsterdam boeken? Dit kan bij Wira Wellness in Hillegom. Uw gezicht heeft dagelijks veel te verduren. Wat denkt u van de negatieve effecten die zonlicht, make-up, kou of stress hebben op het gezicht? Daarom mag uw gezicht vaker meer aandacht verdienen.

Ontspannen massage

Hoe ziet een gezichtsmassage eruit?

Bij een gezichtsmassage wordt vaak gedacht dat alleen het gezicht onder handen wordt genomen. Toch is dit niet zo. Bij ons worden ook de schouders en de kruin gemasseerd. Hierbij is de volgorde van de massage zeer belangrijk. Eerst worden de nek en schouders gemasseerd om de gespannen nekspieren te ontspannen. Hierdoor wordt de doorbloeding en de beweeglijkheid van uw hoofd bevorderd. Daarna krijgt uw gezicht alle aandacht doordat de gezichtspieren en uw huid worden behandeld. Wilt u liever geen gezichtsmassage? Dan is een schouder- en nekmassage ook mogelijk. Wilt u liever een massage voor heel het lichaam? Kies dan voor onze Thaise massage met olie. Naast het masseren van uw gezicht, vinden wij een ontspannen lichaam ook zeer belangrijk.

Voordelen van een gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is een heerlijke vorm van wellness. Naast het zorgen voor ontspanning, heeft deze massage ook meerdere voordelen:

  • Geluksgevoel ontwikkelen: door een gezichtsmassage wordt het hormoon oxytine aangemaakt. Dit hormoon laat uw bloeddruk dalen, uw hartslag verlagen en laat u minder adrenaline aanmaken. Hierdoor voelt u minder stress en meer geluk
  • Betere gezondheid: oxytine heeft ook invloed op uw spijsvertering, ademhaling, zenuwstelsel en geheugen. Schadelijke gifstoffen worden hierdoor sneller afgevoerd.
  • Stralende huid: een gezichtsmassage zorgt voor de aanvoer van voedingsstoffen. Ook neemt de huid meer zuurstof op en dit zorgt voor een betere doorbloeding.

Wilt u een gezichtsmassage? Boek dan nu uw afspraak

Boek hier uw gezichtsmassage

Bent u nu overtuigd om een gezichtsmassage te boeken? Een heerlijke gezichtsmassage zorgt voor een stralende huid en ontspanning en herstelt de huid. Een goede keuze dus, vooral wanneer u nog nooit een gezichtsmassage heeft gehad. Boek nu uw afspraak en geniet van lekkere massages.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten