Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Thaise massage met olie in regio Nieuw-Vennep

Bent u toe aan ontspanning met een Thaise massage met olie in de omgeving Nieuw-Vennep en Lisse? Bij massagesalon Wira Wellness in Hillegom kunt u genieten van deze heerlijke massage door een van onze professionele masseuses. U gaat gegarandeerd genieten en u vergeet uw zorgen.

Ontspannen massage

Wat is een Thaise massage met olie?

Een Thaise massage met olie is anders dan de traditionele Thaise massage. Bij de traditionele massage wordt juist geen olie gebruikt en kan hierdoor als pijnlijk worden ervaren doordat er meer drukoefeningen worden uitgevoerd. Bij een Thaise massage met olie wordt er op een zachtere manier gezorgd dat spieren worden losgemaakt en blokkades worden opgeheven. Dit gebeurt door middel van zachte, lange en cirkelvormige bewegingen.

Effecten van Thaise massage met olie

Het krijgen van een Thaise massage met olie heeft verschillende goede effecten op het lichaam en is een heerlijke vorm van wellness. Zo staat deze massage erom bekend dat het de bloedsomloop bevordert. Ook wanneer u te maken heeft met slapeloosheid, stressklachten en vermoeidheid raden wij u deze massage aan. Deze oliemassage is erg ontspannend en verfrissend. Wanneer u last heeft van spierspanningen, kunt u een iets stevigere massage nemen om deze spanningen weg te halen. Kortom, voor het herstellen van uw lichaam is deze massage ideaal.

Wilt u een thaise massage met olie? Boek dan nu uw afspraak

Maak een afspraak voor Thaise massage met olie

Wilt u genieten van deze Thaise massage met olie voor 30, 60, 90 of 120 minuten om uw lichaam te versterken? Dat kan, want deze massage brengt uw lichaam weer in balans en laat vermoeidheid verdwijnen. Boek nu uw afspraak bij een van onze masseuses.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten