Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Oliemassage in regio Haarlem

Bent u op zoek naar een oliemassage of kruidenmassage in de omgeving Haarlem, Amsterdam of Amstelveen die u helpt te ontspannen? Bij massagesalon Wira Wellness in Hillegom kunt u genieten van een ontspannende massage die de balans tussen het lichaam en de geest bevordert. Ook geeft deze olie- en kruidenmassage in onze salon een reinigend, ontspannend en activerend effect.

Ontspannen massage

Verschillende soorten oliemassage voor het lichaam

Niks is lekkerder dan een wellness dagje waarbij u heeft gekozen voor een massage. Een massage is een ideale manier voor het ontspannen van uw lichaam. Zo kunt u bij ons een afspraak maken voor een olie- en kruidenmassage. Onze Thaise massage met olie is een favoriet doordat dit zowel een stevige als zachte massage kan zijn. Dit is helemaal naar keuze. Deze behandeling brengt uw lichaam weer in balans en laat vermoeidheid verdwijnen. Onze kruidenmassage is ook erg geliefd. Onze masseuse behandelt uw lichaam met warme buideltjes gevuld met geurige Thaise kruiden. Dit geeft een ontspannend, reinigend en activerend effect.

Andere soorten oliemassages

Naast onze olie- en kruidenmassage, bieden we ook andere massages aan. Wat denkt u van een schouder- en nekmassage? Deze onderdelen van het lichaam kunnen vaak wat extra liefde gebruiken. Stress of het langdurig aanhouden van dezelfde houding zorgen vaak voor schouder- en nekklachten.

Wilt u een oliemassage? Boek dan nu uw afspraak

Maak een afspraak voor een ontspannende olie- en kruidenmassage

Kunt u wel een olie- en kruidenmassage gebruiken? Onze professionele masseuses geven u de beste massages zodat u na afloop een tevreden gevoel heeft. Bent u benieuwd welke oliemassage bij u past?  Boek een massage bij ons.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten