Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Thaise massage in omgeving Noordwijk

Bent u op zoek naar een effectieve Thaise massage in omgeving van Noordwijk, Lisse en Nieuw-Vennep? Bij Wira Wellness in Hillegom geven wij traditionele Thaise massages. Dit is niet alleen een massage voor het lichaam, maar ook voor de geest. Thaise massages zijn vaak stevig, maar bij ons kunt u ook zachtere massages krijgen. Denk hierbij aan de Thaise ontspanningsmassage in omgeving Noordwijk en Sassenheim.

Ontspannen massage

Een traditionele Thaise massage

Een Thaise massage is een zeer effectieve massage voor het ontspannen van het lichaam en is meer dan een massage alleen. Bij een Thaise massage wordt zowel het lichaam als de geest in balans gebracht door het gebruik van verschillende technieken. Door dit positieve effect is het een wereldberoemde massage geworden. Het lichaam wordt niet alleen gemasseerd, maar ook gerekt en gestrekt om de obstakels in het lichaam te behandelen. Deze traditionele Thaise massages zijn zonder olie. Wij bieden ook een Thaise massage met olie, waardoor het makkelijker wordt het lichaam te masseren en de spieren los te maken.

Thaise ontspanningsmassage

Naast een stevige Thaise massage, bieden wij ook een mildere variant waardoor de nadruk meer ligt op het ontspannen van het lichaam. Deze Thaise ontspanningsmassage is een rustgevende behandeling ideaal bij stress of vermoeidheid. Hierbij wordt het lichaam zacht met warme olie gemasseerd. Ook hebben wij andere oliemassages. Denk hierbij aan een schouder- en nekmassage.

Wilt u een ontspannen lichaam? Boek dan nu uw afspraak

Effecten van een Thaise massage

De Thaise massages en Thaise ontspanningsmassages hebben effect op het lichaam. Denk hierbij aan:

  • Het verlichten van hoofdpijn en schouderpijn
  • Het stimuleren van het zenuwstelsel
  • Het verjongen en versterken van het lichaam
  • Het zorgen voor een beter werkend immuunsysteem
  • Het verminderen van slaaploosheid en vermoeidheid
  • De verhoging van flexibiliteit
  • De vermindering van stress

Boek bij ons uw Thaise massage

Bent u toe aan een dagje wellness? Een Thaise ontspanningsmassage of een traditionele Thaise massage zorgen voor een lichamelijke en mentale balans. Laat onze professionele masseuses u onder handen nemen zodat u gegarandeerd gaat genieten. Boek uw afspraak bij ons online of bel direct naar +31 (0) 252 744303.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten