Selecteer een pagina
R

Traditionele Thaise massages

R

Rustgevende kruidenmassages

R

Professionele masseuses

Voetmassage in omgeving Heemstede

Een ontspannende voetmassage in omgeving Heemstede en Sassenheim bij Wira Wellness is zeker aan te raden. Bij onze massagesalon in Hillegom kunt u terecht voor verschillende massages, zoals voetmassages. Uw voeten hebben dagelijks veel te voorduren en verdienen daarom best wat extra aandacht.

Ontspannen massage

Waarom kiezen voor een voetmassage?

Een voetmassage is ten eerste een heerlijke vorm van wellness en is ook erg ontspannend. Daarnaast hebben voetmassages een positieve invloed op de gezondheid. Het zenuwstelsel van de voeten zijn vertakt met de rest van het lichaam. Door een massage wordt de doorbloeding van bepaalde lichaamsdelen en organen op gang gebracht en hierdoor gaan ze beter werken. Een voetmassage is voor iedereen aan te raden om zo de mentale en emotionele gezondheid te verbeteren.

Andere soorten massages voor heel het lichaam

Wilt u ook genieten van een massage voor een ander onderdeel van uw lichaam? Naast de voetmassage bieden wij ook andere massages om te zorgen voor een ontspannen lichaam. Denk hierbij aan onze Thaise massage. Bij deze massage staat ontspanning centraal en is ideaal bij stress en vermoeidheid. Daarnaast zorgt deze massage ook voor het versterken van uw lichaam. Daarnaast worden bij onze Thaise massage met olie blokkades opgeheven en spieren losgemaakt. Dit zorgt voor een balans in het lichaam en het verdwijnen van moeheid.

Wilt u een voetmassage? Boek dan nu uw afspraak

Boek een heerlijke voetmassage

Wilt u uw voeten wat extra ontspanning en rust geven? Geniet bij ons van een voetmassage van 30, 60, 90 of 120 minuten. Komt u uit Lisse of Nieuw-Vennep? Kom dan een keer langs in onze salon, u hoeft niet ver te rijden. Onze professionele masseuses leggen u graag in de watten. Boek nu uw afspraak bij ons of bel naar +31 (0) 252 744303.

massage

Openingstijden

Maandag van 11 tot 20 uur
Dinsdag van 11 tot 20 uur
Woensdag van 11 tot 20 uur
Donderdag van 11 tot 20 uur
Vrijdag van 11 tot 20 uur
Zaterdag van 11 tot 20 uur
Zondag gesloten